Resellers

Grija față de sine se manifestă printr-o formă corectă de nutriție, îngrijire și un mod de viață echilibrat pentru a beneficia de o „super stare de sănătate”!

GusturiBio reprezintă pasiunea noastră de a aduce conceptul de sănătate la un alt nivel.
Punem la dispoziția voastră o gamă variată de produse Bio astfel: dermo cosmetice, alimente ecologice și naturale, suplimente alimentare ce au la bază ingrediente naturale , active provenite din agricultura biologică.

Producerea și punerea pe piață a acestor produse naturale gamă Premium, constituie un punct important în strategia de vânzări a societății noastre, prin urmare s-a considerat necesară crearea unui canal alternativ la vânzarea directă, realizarea unui program de parteneriat care să includă societăți comerciale interesate și capabile să vândă produsele noastre și care să se constituie într-o rețea de distribuție și vânzare autorizat de societatea noastră.

Devenind reseller pentru produsele noastre putem dezvoltă o relație de business, care constă în distribuția unor branduri Bio exclusive de calitate superioară fabricate chiar aici în România la prețuri de producător cu un raport excelent de calitate-preț.

Colaborând cu noi, vă asigurăm că veți beneficia de următoarele avantaje:
• Suport permanent;
• Prețuri de producător atractive;
• Publicitate în campanii de promovare națională.
• Recunoaștere pe piață

FII PARTE A POVEȘTII NOASTRE DE SUCCES!